Rambo Amadeus na Eurosongu

 Rambo Amadeus

Rambo Amadeus

Crnogorski rock muzičar i tekstopisac Antonije Pušić, poznatiji kao Rambo Amadeus, predstavljaće Crnu Goru na narednom Eurosongu koje će biti održano krajem maja u Azerbejdžanu.

Generalni direktor Radio-televizije Crne Gore Rade Vojvodić, čija je ideja bila da Crnu Goru na Pjesmi Evrope predstavlja Rambo, rekao je da je okončao pregovore sa popularnim pjevačem i dodao da je bilo više razloga zbog kojih se odlučio za Ramba Amadeusa.

“On nije tipičan predstavnik ovih prostora. Nije ni tipičan muzičar. Ima jednu važnu crtu, koja ga odvaja od ostalih muzičara. Takođe je popularan na prostoru nekadašnje Jugoslavije, a još je i ambasador UNICEF-a. Sve je to sjajna preporuka i velika mogućnost za promociju Crne Gore kao države”, rekao je Vojvodić.

Pjesmu za Eurosong Rambo Amadeus snimiće u Ljubljani, u studiju popularnog slovenačkog muzičara Roberta Pešuta, poznatijeg kao Magnifico.

Posted by on 2011-12-14. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login