Rasprodan koncert Gregoryja Portera

Gregory Porter

Gregory Porter

Rasprodane su ulaznice za koncert američkog vokaliste Gregoryja Portera koji će 4. novembra u BKC-u otvoriti 18. Jazz Fest Sarajevo.

S obzirom da veliki interes za sve koncerte festivala pokazuje i domaća i inozemna publika, određeni broj ulaznica je ranije rezerviran i bit će preuzet na dan koncerta. Postoji mogućnost da se neposredno prije početka koncerta Gregoryja Portera u prodaji nađe manji broj ulaznica za ovaj koncert, koje možda neće biti preuzete.

U prodaji za sada ima dovoljan broj ulaznica za sve ostale koncerte. Manji broj ulaznica je preostao za koncerte Dianne Reeves koji će biti održan 7. novembra, i za koncert Ibrahima Maaloufa koji će 9. novembra zatvoriti 18. Jazz Fest pa vam preporučujemo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme.

Očekujemo da će još neki koncerti biti rasprodani sudeći po broju do sada prodatih ulaznica i već sada možemo reći da će ovo biti vjerovatno najposjećeniji festival do sada.

Posted by on 2014-11-02. Filed under Jazz Fest Sarajevo, Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login