Real i dalje prvi favorit za osvajanje titule prvaka Španije

Barcelona, RealAko je vjerovati procjenama kladionica u Španiji na koncu tekuće sezone novi prvak ove zemlje, ipak, bit će Real, i pored poraza od Barcelone (3:4) u El Clasicu odigranom na stadionu „Santiago Berbnabeu“ u Madridu.

Naime, kladionice diljem gradova zemlje na Pirinejskom poluotoku najveće šanse za osvajanje titule daju Realu, te oni koji uložene euro na „kraljevski klub“, u slučaju da on prvi prođe kroz cilj, zaradit će 1,70 eura.

Desi li se da Barcelona „uzme“ prvo mjesto na euro zarada je 2,55 eura.

Kladionice najmanje šanse daju Atletico Madridu, pa je i najbolja zarada na „crveno – bijelima“. Bude li Atletico šampion, oni koji tipuju na njega sa eurom inkasirat će 6,50 eura.

Devet kola prije kraja prvenstva na tabeli Primera lige vodi Atletico Madrid sa 70 bodova, koliko ima i drugoplasirani Real (lošiji od gradskog rivala u međusobnim susretima). Barcelona je na trećem mjestu sa 69 osvojenih bodova iz 29 utakmica, a toliko su ih odigrali i njeni konkurenti za titulu.

Posted by on 2014-03-25. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login