Remi Rusije i Južne Koreje

Južna Koreja,  Rusija Reprezentacija Rusije nije upisala tri boda u susretu protiv Južne Koreje. Iako su u dvoboj ušli kao autsajderi, Azijci su na kraju zasluženo osvojili bod remijem 1-1.

Prvo poluvrijeme bilo je siromašno prilikama, na obje strane dosta se griješilo, a Južna Koreja je bila ipak nešto više otvorenija i više je pokušavala ugroziti protivnička vrata.

Početak drugog dijela donio je sličan ritam, obje reprezentacije nastavile su dosta griješiti u predaji lopte, a onda je u 68. minuti Južna Koreja neočekivano povela.

Do tog trenutka Akinfejev je imao problema s hvatanjem dalekometnih udaraca Korejaca, a onda je kod jednog takvog kapitulirao. Keun-Ho Lee zapucao je snažno van 16 metara, lopta je išla izravno u Akinfejeva koji ju nije uspio uhvatiti, ona mu je prošla kroz ruke i završila u golu.

Samo šest minuta trajalo je slavlje Korejaca. Rusi su odgovorili također preko igrača koji je ušao s klupe i to Aleksandra Keržakova. Nakon gužve u 16 metara Koreje, Keržakov je primio odbijenu loptu i zakucao je u mrežu za 1-1.

U završnici susreta prijetili su Džagojev i Kokorin, no promjene rezultata nije bilo.

Ovaj remi Rusije i Južne Koreje ostavio je situaciju u skupini H potpuno otvorenom.

SP 2014, skupina H, prvo kolo:

Južna Koreja – Rusija 1-1 (Lee 68. / Keržakov 74.)

Tabela:
1. Belgija 3 (+1)
2. Južna Koreja 1 (0)
3. Rusija 1 (0)
4. Alžir 0 (-1)

Posted by on 2014-06-18. Filed under Sport, Svjetsko fudbalsko prvenstvo. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login