RHCP World Tribute Band u Coloseum Clubu

RHCP World Tribute Band

RHCP World Tribute Band

Fanovi planetarno poznate grupe Red Hot Chili Peppers će u četvrtak, 19. septembra, sa početkom u 22 sata, imati priliku čuti najpoznatiji RHCP World Tribute Band u Coloseum Clubu.

RHCP World Tribute je nastao u Sao Paulu, 2003. godine kada su ih svi znali kao bend »Organic«.

Glavni vokal, Luiz Fernando je 2010. na ovaj nadovezao projekat pod nazivom Red Hot Chili Peppers World Tribute.

Sakupio je najbolje muzičare iz različitih krajeva planete, ujedno i veliki fanove originalnih Peppersa, te su zajedno brzo osvojili fanove širom svijeta.

Nakon svjetske turneje bend će imati i nekoliko nastupa na Balkanu a jedan od njih će se održati u sarajevskom centru zabave, Coloseum Clubu.

Svi oni koji nisu bili u mogućnosti da uživo slušaju svoju omiljenu grupu, neće biti razočarani ako ovaj četvrtak dođu u Coloseum.

Pored emocije i specifičnog zvuka, članovi benda i fizički mnogo liče na njihove idole, čime je pravi doživljaj zagarantovan.

Ukoliko želite biti dio stvarno posebnog spektakla i osjetiti energiju i zapjevati hitove kao što su »Californication«, »Can’t stop«, »Scar tissue« i mnoge druge, u četvrtak pravac u Coloseum Club!

Posted by on 2013-09-13. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login