Rolling Stonesi 13. juna nastupaju u Parizu

The Rolling Stones

The Rolling Stones

U sklopu turneje “14 on fire” legendarni Rolling Stonesi 13. juna održat će koncert u Parizu na Stade de France, gdje nisu svirali od 2007. godine, objavio je promotor benda.

Ulaznice će biti u prodaji od 28. marta.

Dnevnik Le Parisien/Aujourd’hui en France piše kako je moguće i da grupa odredi još jedan datum nastupa u francuskoj prijestolnici.

Stonesi će održati koncerte u Europi u maju, junu, julu, dodaje se u saopćenju. Nekoliko datuma već je najavljeno za juni u Njemačkoj, Nizozemskoj, Belgiji te Italiji.

Podsjetimo, skupina je potkraj 2012. proslavila 50. godišnjicu postojanja nizom koncerata u Velikoj Britaniji i SAD-u. Prethodila su im dva kruga zagrijavanja u manjim pariškim dvoranama.

Veliku turneju grupa je imala u SAD-u 2013., a 2014. počeli su turneju po Aziji i Australiji, no naglo su je prekinuli zbog samoubojstva američke stilistice L’Wren Scott, dugogodišnje partnerice pjevača Micka Jaggera.

Stonesi su obećali da će se vratiti u Australiju i Novi Zeland što što prije moguće.

U februaru su Stonesi održali i probe u pariškoj regiji, no samo je nekoliko njihovih fanova bilo pozvano na improvizirani studijski koncert održan posljednjih dana proba.

Posted by on 2014-03-29. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login