Rolling Stonesi sjevernoameričku turneju počinju 21. juna u Chicagu

Britanska grupa Rolling Stones koncertima 21. i 25. juna u Čikagu počinje sjevernoameričku turneju No filter koja je bila odložena zbog zdravstvenog stanja Mika Jaggera, objavili su danas članovi benda.

The Rolling Stones
The Rolling Stones

Karte prodate za originalne datume će važiti, a onima koji ne mogu da prisustvuju biće vraćen novac.

Grupa je u saopštenju najavila da će na koncertima izvoditi klasične hitove kao što su “Sympathy For The Devil” i “Paint It Black”.

Turneja “No filter” trebalo je da počne 20. aprila u Majamiju, ali su ljekari 75-godišnjem Jaggeru kazali krajem marta da ne može da ide na turneju.

Jagger je početkom aprila u Tviter poruci objavio da je operisan i da se osjeća “mnogo bolje”. Nije naveo o kakvoj je intervenciji riječ, ali je New York Post napisao da je u pitanju ugradnja stenta.

Rolling Stones, jedan od statusnih simbola rokenrola, osnovani su 1962. godine. Izdali su više od 30 studijskih albuma, 23 albuma uživo i 25 kompilacija.

Posted by on 2019-05-16. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login