Rolling Stonesi su prestari za duge turneje

The Rolling Stones
The Rolling Stones

Bubnjar legendarnih The Rolling Stonesa Charlie Watts rekao je da je mogućnost sviranja na velikom broju koncerata “zastrašujuća” u njegovoj “mladoj dobi” te da su prestari da krenu na podužu turneju.

“Već smo na pola puta ove turneje koja je kratka u odnosu na ono što smo radili prije, ali tako i treba biti u našoj ‘mladoj dobi’, barem mislim da je tako”, rekao je Watts za list “The Australian” uoči njihovih koncerata u Perthu, Adelaideu, Sydneyju i Melbourneu idući mjesec.

“Pomisao da odradimo 50 nastupa, što nam je nekoć bilo normalno, je prilično zastrašujuća. Sada to odrađujemo u malim dijelovima. Ako to više nećemo raditi, bit ću vrlo sretan zbog toga”, dodao je.

Stonesi će uživo nastupiti u Abu Dhabiju 21. februara prije nego što se upute na Daleki istok i Aziju gdje će održati tri koncerta u Tokiju i jedan u Macau. Potom putuju u Australiju i Novi Zeland.

Posted by on 2014-02-10. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login