Sajam Interio otvara sajamsku sezonu u 2012.

Centar Skenderija Sarajevo Ovogodišnja sajamska sezona, u organizaciji Sarajevskog sajma, bit će otvorena međunarodnim specijalizovanim sajmom Interio od 15. marta.

“Značaj ove manifestacije ogleda se u više segmenata od kojih je naistaknutija tema sajma – prezentacija ponude i potražnje drvne indsutrije, jedne od najperspektivnijih grana industrije u BiH”, navode iz Centra Skenderija-Sarajevski sajam.

Brojne kompanije iz BiH i inostranstva prepoznale su značaj sajma Interio, te su u proteklim godinama na izuzetno kvalitetnom nivou prezentovali svoje proizvode i usluge, što najavljuju i za ovu godinu.

Bogat i raznovrstan program sajma Interio pored prezentacije obuhvata stručno-edukativne i kulturno-zabavne prateće manifestacije usklađene sa potrebama poslovnih ljudi i posjetilaca.

U saradnji sa FIRMA projektom, Vanjskotrgovinskom komorom BiH i drugim učesnicima bit će upriličen stručni seminar, B2B (business-to-business) susreti, proglašenje pobjednika takmičenja Quercus, te prateći program koji trebaju doprinijeti pozitivnim procesima u ovoj industriji.

Centar Skenderija Sarajevo će tako od 15. do 19. marta biti mjesto susreta za sve angažovane u oblasti šumarstva, drveta, namještaja, unutrašnjeg uređenja i prateće industrije.

Posted by on 2012-01-20. Filed under Ekonomija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login