Sajam šljive u Gradačcu od 29. augusta do 1. septembra

Sajam šljive, Gradačac39.Međunarodna sajamska manifestacija “Sajam šljive” održat će se u Gradačcu od 29. augusta do 1. septembra ove godine.

Organizator manifestacije, preduzeće “Gradačaki sajam” d.o.o., očekuju da će najstarija sajamska manifestacija u BiH biti na nivou prošlogodišnje, kada se na oko 13 hiljada kvadratnih metara otvorenog i zatvorenog prostora predstavilo 280 izlagača iz BiH i inozemstva.

“Program 39. Međunarodnog sajma poljoprivrede i prehrambene industrije ‘Sajma šljive’ bit će utvrđen do kraja naredne sedmice. Ovo je jedna teška godina za poljoprivrednike, ali zahvaljujući našim pokroviteljima i poslovnim partnerima potrudit ćemo se da osiguramo dolazak naučnih radnika koji će održati niz predavnja iz oblasti poljoprivrede i prehrambene proizvodnje”, kazao je direktor Gradačačkog sajma, Husein Topčagić.

Istaknuo je kako će i ove godine biti dodijeljena prestižna priznanja i medalje ‘Sajma šljive’ za kvalitet proizvoda. Rok za dostavu proizvoda za ocjenjivanje je 20. augusta.

Posted by on 2012-07-18. Filed under Ekonomija, Gradačac, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login