Sarajevo: Centrotrans od 3. novembra uvodi nove gradske linije

Centrotrans - Eurolines Kompanija Centrotrans Eurolines počinje od 3. novembra redovno održavati linije u gradskom saobraćaju u Sarajevu na relacijama Širokača – Skenderija i Breka – Dom Armije, saopćeno je danas iz te kompanije. Na liniji Širokača – Skenderija autobusi Centrotransa saobraćat će 17 puta tokom dana. Polasci će biti od 6 do 19 sati radnim danima i subotom.

Na liniji Breka – Dom Armije od 5.30 do 21.30 autobusi će saobraćati sa 17 polazaka dnevno.

Cijena karata na objema linijama bit će 1,50 KM po jednoj vožnji.

“Naime, nakon velikog broja peticija i pismenih zahtjeva građana, kao i višegodišnjeg neredovnog održavanja navedenih linija od KJKP GRAS, uprava Centrotrans Eurolinesa je odlučila da udovolji zahtjevima građana i uvede redovan prijevoz na ovim linijama”, saopćio je Centrotrans Eurolines.

Nakon brojnih pohvala putnika toj kompaniji za kvalitet i način održavanja gradskih linija, ona je spremna udovoljiti opravdanim zahtjevima građana Sarajeva i tako nastaviti s poboljšanjem obima i kvaliteta prijevoza putnika na mreži linija u Kantonu Sarajevo, navedeno je u saopćenju.

Posted by on 2014-11-01. Filed under Sarajevo, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login