Sarajevski bend ‘Dvadesetorica’ nastupio u Beogradu

Dvadesetorica

Dvadesetorica

Sarajevski bend “Dvadesetorica” sinoć je, u okviru festivala “Sarajevo, ljubavi moja”, nastupio pred beogradskom publikom u Mikser Houseu, javlja dopisnik Anadolu Agency.

Dobro raspoloženje i pozitivna atmosfera momaka iz sarajevskog benda oduševila je Beograđane, kako one koji su upoznati sa njihovim radom od ranije, tako i one koji su ih večeras po prvi put čuli.

“Super se provodim, ja sam ih slušala pre tri godine, kada su bili ovde na Danima Sarajeva. Poznati su mi i zbog toga sam došla ovde večeras da ih opet čujem”, rekla je Beograđanka Katarina.

Ivana, koja je imala priliku po prvi put da čuje ovaj bend, rekla je: “Odličan je bend i zaista sam oduševljena. Volela bih da opet sviraju u Beogradu.”

“Prvi put sam sada na nastupu benda ‘Dvadesetorica’, moram da priznam da sam veoma iznenađen tekstovima, pozitivnom energijom, komplet celim nastupom. Momci su zaista divni i nadam se da će nam ponovo doći i da ćemo imati priliku opet uživo da ih čujemo”, rekao je Luka.

U publici, na nastupu, bilo je i onih koji su u Beograd doputovali iz Sarajeva.

“Došao sam iz Sarajeva iz drugih razloga, a i njih da poslušam. Dobra su priča, zaslužuju podršku”, izjavio je Elvir.

Koncertu su prisustvovale i poznate beogradske ličnosti, među njima i kantautor Vlado Georgijev, koji je sa nama podelio utiske.

“Vrlo interesantno je slušati sve te poznate hitove sa nekim potpuno novim tekstovima. Ne znam zaista ove tekstove, ali mi se jako dopalo”, rekao je Georgijev u razgovoru s novinarom Anadolu Agency.

Sav prihod od koncerta, momci iz benda „Dvadesetorica“, odlučili su da doniraju za rekonstrukciju krova na zgradi Geozavoda u Beogradu. U okviru festivala koji će trajati do 30. novembra, publici u Beogradu biće predstavljena muzička sarajevska scena.

Za večeras je planirani nastup benda „Bombaj štampa“, a poslednjeg dana festivala koncerte će održati grupe „Skroz“ i „Letu štuke“.

Posted by on 2013-11-29. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login