Schumacher stabilno, ali i dalje u komi

Michael Schumacher

Michael Schumacher

Stanje Michaela Schumachera je stabilno, a tijekom noći nije bilo nikakvih komplikacija, kazala je na novinskoj konferenciji u bolnici u Grenobleu njegova glasnogovornica Sabine Kehm.

“Noć je protekla mirno i to je dobra vijest. No, on je još uvijek u komi i prerano je za bilo kakve prognoze”, kazala je Kehm pred velikim brojem okupljenih novinara.

Ona je odbila odgovarati na novinarska pitanja jer, po njezinim riječima, “samo liječnici mogu govoriti o njegovu zdravstvenom stanju”.

Uz Schumachera, koji je u bolnici već 72 sata, novogodišnju noć provela je i njegova obitelj.

U utorak je obavljena i druga operacija na glavi bivšeg svjetskog prvaku u formuli 1 kojom je uklonjen veliki hematom iz mozga i smanjen pritisak na mozak.

Istodobno je i javni tužitelj u Albertvilleu otvorio službenu istragu o Schumacherovoj nesreći koja se dogodila izvan skijaških staza u Meribelu.

Prema prvim saznanjima, potvrđeno je da je Schumacher prilikom pada udario u stijenu, a s njim je u trenucima nesreće bio i njegov 14-godišnji sin.

Posted by on 2014-01-01. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login