Sedam namirnica za bolji seks

seks, hranaSlabi vam seksualna želja? Ne morate odmah posezati za umjetnim dodacima; poticaj se krije u namirnicama.

Želite se počastiti seksi hranom koja će vas dovesti u seksi raspoloženje? Ovo su namirnice koje morate jesti.

Avokado
Afrodizijačka tajna avokada krije se u bogatstvu nezasićenih masti koje su odlične za zdravlje srca i krvnih žila. To znači da avokado blagotvorno djeluje na protok krvi u tijelu, a upravo to je ključno za zdravu muškarčevu potentnost.

Bademi
Bademi sadržavaju nekoliko različitih minerala poput cinka i selena, a dokazano utiču na zdravlje reproduktivnih organa i na jačanje libida. Ova zdrava grickalica trebala bi vam se često naći na jelovniku.

Jagode
Ovo zavodljivo crveno voće odlično je i za muškarce i za žene. Zbog svojih sastojaka, poboljšavaju reproduktivno zdravlje žene, a kod muškaraca poboljšavaju kvalitetu sperme. Nemojmo zaboraviti ni da samo jedenje jagoda djeluje vrlo senzualno.

Morski plodovi
Na prvi pogled ne djeluju osobito privlačno, ali morski plodovi obiluju sastojcima koji su dokazano afrodizijaci. Više je istraživanja pokazalo da morski plodovi snažno jačaju libido muškarca.

Rikola
Još od davnina rikola je na glasu kao biljka koja pridonosi većem seksualnom uzbuđenju. Današnja istraživanja pokazuju da je to tačno, jer obiluje sastojcima koji uništavaju tvari koje negativno djeluju na libido.

Smokve
Osim što su od davnina na glasu kao voće koje potiče plodnost, pojačavaju i libido. Još od davnina na glasu su kao voće za seks pa ih uvrstite i u svoj jelovnik.

Citrusi
Voće iz obitelji citrusa bogato je antioksidansima i drugim zdravim sastojcima koji su iznimno važni za muško reproduktivno zdravlje. No novija istraživanja pokazuju da citrusi dobro djeluju i na seksualnu želju žene.

Posted by on 2014-03-20. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login