Seks: opušteno, spontano i jednostavno

seks

seks

Niste raspoložene za vratolomne poze? Za varijacije bočne ili lotos poze? Ili čak uopšte niste razpoložene da probate nešto novo? Pa to i nije neophodno svaki put da biste došle do velikog oooo, opustile se i uživale

Seks treba biti spontan i samo onda kada u potpunosti ispunjava i godi. Slijede tri savjeta koja vode do savršenog seksualnoh užitka.

Ne trudite se previše: Kada je stvarno dobar seks u pitanju on treba biti spontan. Što se više trudite, sam čin će vam izgledati napornijim nego što jeste, i bez obzira što mislite da vam maskiranje dobro ide vaš partner će to primijetiti. Ovo posebno važi za muškarce koji misle da ako ne probaju svaki put nešto novo, njihova partnerka neće uživati u potpunosti. Tako da se vaš užitak možda pretvori u potpuni fijasko. Opustite se!

Ne razmišljajte previše: Postoji koncept seksa poznat kao gourmet seks za koji se vjeruje da je jedna od formi seksa koja najviše opušta i ispunjava. U osnovi, to znači da se u odnos upuštate onda kada ste potpuno bezbrižni, otvorenog uma i duha, i prepuštate se nezaboravnom iskustvu. Jer krevet definitivno nije mjesto za razmišljanje! Ovaj savjet pogotov dobro dođe ženama jer su one ponekad i previše obuzete svojim tijelima ili slikom o njemu. Ako previše razmišljate o eventualnim strijama ili celulitu tokom seksa to će vas odvući suprotno od onoga što ste htjele postići, a to je savršen seksualni užitak.

Opredijelite se za jednostavne poze:
Suština odličanog seksa je jednostavnim pozama! I to seksa u pravo vrijeme i na pravom mjestu! Da, dobro ste pročitale, ne morate biti porno zvijezda ili pročitati tomove naučnih studija o tome kako postići orgazam da biste došle do velikog oooo. Dobar seks se vrti oko toga da naučite osjetite ne samo ono što vam partnerove ruke govore, nego i vrhovi prstiju, njegov dah, a vaš mozak da jednostavno osluškuje. Ipak najveći seksualni organ jeste mozak!

I da…Nešto što bi se moglo nazvati seksualnim savršenstvo ne postoji. Ili bar ne iz prvog puta! Seks je vještina koja se uči i vježba, a ponavljanje je majka znanja!

bih-x.info

Posted by on 2010-03-13. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login