Seks tamnica otkrivena u britanskom selu

Sado mazo

Sado mazo

Policija je u mirnom selu Devon u Velikoj Britaniji pronašla “tamnicu za seks”, prepunu nacističkih uniformi, bičeva, lanaca, igračaka za seks i električnih paralizatora.

Policajci su ovu tamnicu otkrili nakon anonimne prijave komšija da iz četvorosobnog stana u susjedstvu često dopiru čudni zvuci i urlici.

Oni su nakon prijave posumnjali da je riječ o bordelu i planirali su da uđu na silu, očekujući otpor od strane vlasnika stana. Međutim, kada su se pojavili na vratima, stanari su ih potpuno mirno pustili unutra i odveli do “tamnice za seks”.

Nakon što su ušli u prostoriju, policajci su bili iznenađeni količinom stvari koje su tamo pronašli. Soba je bila prepunjena bičevima, gas maskama, drvenim palicama, lisicama, štipaljkama i okovima. Pronađene su i stolice sa okovima, igračke za seks i maske za lice. Unutra je bio i veliki broj različitih električnih vibrirajućih naprava i potpuno opremljen studio za snimanje.

“Veoma smo iznenađeni i šokirani ovim otkrićem, pogotovo što se stan nalazi u otmenom i elitnom kraju”, rekao je detektiv.

“Nismo mogli ni da zamislimo da nešto ovako postoji u našem malom i mirnom selu”, dodao je on.

Dok su policajci pretraživali stan, muškarac kasnih četrdesetih godina je, ne obazirući se na brojna policijska kola, ušao u stan i rekao da ima zakazano.

“Morali smo tog gospodina da odvedemo na stranu i malo popričamo sa njim”, rekao je detektiv.

Stan je zakupilo troje ljudi, dvije djevojke i jedan muškarac, prošle godine u oktobru. Oni su nakon pretresa uhapšeni, ali ubrzo i pušteni uz kauciju i na slobodi će sačekati početak suđenja koje je zakazano za 30. april.
“Drago nam je da smo prekinuli ovakve aktivnosti i da smo vratili mir u ovaj kraj”, rekao je Gilroj.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-07. Filed under Svijet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login