Seks u vodi – gnjavaža ili užitak?

Seks u moru

Seks u moru

Sigurno ste barem jedanput razmišljali o seksu u vodi, a možda ste se već i počastili tom privlačnom ljetnjom aktivnošću.

Mnogi ljudi maštaju o seksu u vodi jer djeluje romantično, nestašno i pomalo zabranjeno, a ono što je zabranjeno, uvijek je slađe.

Ipak da li je seks u vodi zaista tako senzacionalno iskustvo? Sudeći prema sljedećim napomenama, stvari i nisu baš takve kakvima se na prvi pogled čine.

Dakle, prije nego što se upustite u tu ljetnu aktivnost, upoznajte se s nekim važnim činjenicama.

Seksi, ali nesigurno

Siguran seks – u vodi ili na kopnu – apsolutni je imperativ. Problem je što seks u vodi nikad ne može biti siguran. Na kondome možete da zaboravite jer oni u vodi ne mogu da obavljaju svoju namjenu. Naime, njihov sastav se ne slaže s vodom, odnosno kondomi u vodi ne mogu da se održe na muškom polnom organu, pa na siguran seks u vodi možete da zaboravite.

Vlažno, ali ne tamo gdje treba

Voda, ispira prirodne lubrikante koje proizvode ljudski polni organi, a bez prirodnih lubrikanata seks je sve samo ne ugodan. Ukoliko ipak želite da isprobate seks u vodi nabavite vodootporne lubrikante, možda vam i uspije.

Seks u bazenu

Ako imate svoj privatni bazen, onda se slobodno upustite u čarolije seksa. Međutim, seks u javnom bazenu ne dolazi u obzir! Time ne samo što možete ugroziti svoje, već možete da ugrozite i tuđe zdravlje. Svakako treba da znate da voda u javnom bazenu obiluje raznim vrstama bakterija koje mogu ozbiljno narušiti zdravlje žene, ali i muškarca.

Seks u moru

Seks u moru za mnoge je jedna od najpoželjnijih romantičnih fantazija koja ima realnu mogućnost ispunjenja. Za razliku od seksa u bazenu, seks u moru nešto je sigurniji, odnosno ne obiluje nezdravim hemikalijama i bakterijama. Ipak, slana morska voda nije baš ‘najbolji prijatelj’ ženskog polnog organa jer može poremetiti ravnotežu i izazvati neprijatne vaginalne infekcije.

Posted by on 2013-08-28. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login