Sepultura ponovo u Sarajevu

Sepultura
Sepultura

Nakon po mnogima najbolje metal svirke u poslijeratnom Sarajevu iz 2009. godine, Sepultura se vraća da još jednom prodrma glavni grad BiH.

11. juna, u organizaciji Sarajevo Metal Fest Promotionsa, stiže nam najveća južnoamerička metal atrakcija u najjačem sastavu od odlaska legendarnog frontmana Maxa Cavalere.

Sadašnju Sepulturu čine dva “stara” člana, Andreas Kisser na gitari i basista Paolo Jr., vokal Derrick Green, a ritam će držati Eloy Casagrande, najmlađi pobjednik takmičenja “Modern Drummer”, na kojem je 2005. godine proglašen za najboljeg bubnjara, prenosi Radiosarajevo.ba.

Svi koji su bili u klubu Cinemas prije pet godina, pamtit će nastup Sepulture kao jedan od najenergičnijih koncerata ikad viđenih u našem gradu. 2,5 sata Sepulturinih hitova nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a da će i sljedeći put biti tako pobrinut će se Kisser i ekipa.

Posted by on 2014-02-02. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login