Šest trikova za vrelu predigru

seks

seks

Ako predigra izgleda kako treba, oboje možete doživjeti jake i nevjerovatne orgazme. Uz ovih sedam savjeta za predigru uspjećete da probudite zvijer u njemu.

Često se postavlja pitanje da li muškarci uživaju u predigri. I odgovor je: definitvno da!

Ako predigra izgleda kako treba, oboje možete doživjeti jake i nevjerovatne orgazme. Uz ovih sedam savjeta za predigru uspjećete da probudite zvijer u njemu.

1. Izgled
Zapamtite da su muškarci vizuelna bića. Oni se uzbuđuju na ono što vide. Zato jedan od prioriteta treba da vam bude vaš izgled ako želite da ga uzbudite. Mislite o tome kao o „pred-predigri“. Obucite nešto seksi i počnite da ga uzbuđujete čak i satima prije nego što završite u krevetu.

2. Pričajte prljavo
Ovo je još jedan od savjeta za „pred-predigru“. Cijelog dana možete da mu razbuđujete maštu raznim naogovještajima kroz riječi, a možete biti i direktniji i pričati prljavo. Tako će on cijeli dan misliti o onome što slijedi kad ostanete sami.

Mnogi misle da „prljava priča“ podrazumijeva korišćenje mnogih lascivnih riječi. Vjeruju da je dobro ako zvuče što luđe, ali to nije tačno. Mnogo je lakše nego što mislite.

Treba samo da mu pričate u čemu uživate, zato vas on uzbuđuje i šta želite da mu radite, prenosi Blic.

3. Naučite kako da se dobro ljubite
Mnogi ljudi misle da je ljubljenje dosadna predigra, a to nimalo nije tačno. Ako znate kako, ljubljenje može biti raspamaćujuće. Ključ je u preuzimanju inicijative. Drugim riječima: Morate da ga ljubite prije nego što on počne da ljubi vas.

Evo nekih načina da ljubljenje bude vrelije:

– Stisnite njegovu usnu svojim usnama.
– Nježno grickajte njegovu usnu.
– Rukom pomjerajte njegovu glavu kako biste promijenili mjesto u koje ga ljubite.
– Sa ljubljenja pređite na grickanje njegovog uha i ljubljenje u vrat.
– Zatim pređite na ostatak tijela.

4. Masirajte mu glavu
Masiranje glave je jedan od zaboravljenih dijelova predigre. Glavu mu možete masirati dok sjedite, dok ležite u krevetu, dok se ljubite, pa čak i dok imate seks. Ali pazite da ga ne izgrebete noktima. Kada mu masirate glavu, počnite od vrata, od početka kose. Opustite ruke i polako provlačite prste kroz njegovu kosu sve do čela. Zatim se vratite u spurotnom pravcu.

5. Odlažite ulazak
Pred samu penetraciju, držite ga za penis i prelazite svojim međunožjem po njegovom vrhu. Svaki put će se nadati da ćete baš tog puta sjesti, a neće se razočarati ako tako ne bude, jer i on voli odloženo zadovoljstvo, tj. draženje na ovaj način.

6. Priredite mu nevjerovatan oral
Ako želite da znate kako da zadovoljite svog muškarca, morate na naučite ovaj najvažniji trik za predigru, tj. da znate kako da mu priredite dobar oralni seks. Srećom, postoji mnogo savjeta za to.

Posted by on 2014-05-12. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login