Slash u obradi teme za ‘Angry Birds’

Slash

Slash

Popularni gitarist Slash nedavno je objavio video u kojem predstavlja rad na obradi naslovne teme “Angry Birds Space”, teme novog nastavka popularnog serijala igrice “Angry Birds”.

Slash je veliki fan ove igrice, a sokoro je izjavio da je “proveo sate i sate igrajući najnoviji nastavak”.

U međuvremenu, Slash se počeo “igrati” s naslovnom temom iz igrice i na svojim nastupima, što je privuklo pažnju kompanije “Rovio”, koja stoji iza ovog serijala, pa se tako za početak gitarist našao u posjeti tima iza popularne igre koji se nalazi u Helsinkiju.

“Ušetao sam unutra, i sve je bilo jako živopisno – na sve strane su bila ‘Angry Birds’ osvježavajuća pića, bomboni u obliku likova iz igrice, ‘Angry Birds’ napravljen od Lego kockica, velike plišane ‘Angry Birds’ igračke” – osjetio sam se ponovo kao dijete zaluđeno za ovakve stvari.”

Saradnja se nastavila i dalje – kako je najavio podpredsjednik kompanije Philip Hickey, od sada fanovi igrice mogu preuzeti i novi dodatak u kojem je verzija naslovne “Angry Birds Space” teme koju izvodi Slash.

Posted by on 2013-03-25. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login