Studenti obnovili streljanu Fakulteta političkih nauka

 Sarajevo, Fakultet političkih nauka
Sarajevo, Fakultet političkih nauka

Studenti Fakulteta političkih nauka u Sarajevu jučer su upriličili svečano otvaranje obnovljene streljane ove visokoškolske ustanove. Otvaranju su prisustvovali studenti i osoblje Fakulteta, te studenti iz Mostara i Banje Luke, kao i regiona.

Streljana Fakulteta političkih nauka je projekt Asocijacije studenata ovog fakulteta, čiji su aktivni članovi, isključivo studenti, samostalno i neovisno, svojim trudom i zalaganjem našli način i volju da istraju na putu prema uspjehu.

“Danas je upriličeno otvaranje prve studentske streljane u regiji i šire, na Fakultetu političkih nauka u Sarajevu. Asocijacija studenata Spona je ponosna svojim najvećim projektom i poziva sve studente UNSA da se okušaju u ovom zanimljivom sportu”, rekao je Samir Arnautović, predsjednik Asocijacije studenata FPN.

Mjesečna članarina u streljani iznosi 10 KM. Treninzi će se održavati jednom sedmično, s tim da termin biraju sami članovi u skladu sa svojim obavezama i terminima predavanja.

Iz Spone su pozvali sve studente, kako Fakulteta političkih nauka, tako i drugih fakulteta u Sarajevu, ali i šire, da im se pridruže i unaprijede svoje vještine ovom korisnom i zabavnom aktivnošću.

Posted by on 2013-12-13. Filed under Banja Luka, Mostar, Sarajevo, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login