Stvari koje nikad nisu normalne u vezi

veza, ljubavLjubav je ponekad slijepa, a često nas čini i slijepima na stvari koje nikako ne bismo trebali prihvaćati kao normalne. Ovo su stvari koje nikad ne smiješ opravdavati jer nisu normalne.

Ne veseliš se kad vidiš da te zove
Povremene svađe na stranu, ime osobe s kojom smo u vezi na ekranu mobitela trebalo bi nam stavljati osmijeh na lice. Ako se sve češće mrštiš kad te zove, znači da nešto nije u redu.

Uvijek stavljaš njegove potrebe ispred svojih
U normalnoj vezi, odnos bi trebao biti otprilike 50:50. Ako uvijek razmišljaš o tome što bi on htio, sebe stavljaš na zadnje mjesto a on to mirno prihvaća, nisi u vezi koja je dobra za tebe.

Sva njegova obećanja brzo ispare
Ako stalno obećava stvari koje se nikad ne dogode, to je znak da obećanjima samo pokušava manipulirati tobom.

Stalno pronalaziš opravdanja za njegovo ponašanje
Neke se stvari mogu opravdati, ali kod nekih je nužno podvući crtu. Ako za svako njegovo ponašanje tražiš opravdanje i često kriviš sebe, nisi u zdravoj vezi jer to nije normalno.

Samopouzdanje ti je u stalnom padu
Dobra veza nas čini punima samopouzdanja, a ako je tvoje u stalnom padu, lako je moguće da je to zbog činjenice da prihvaćaš stvari koje nikako ne bi trebala.

Posted by on 2018-01-22. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login