Stvari u seksu koje žene žele, ali ih se stide

seksU krevetu tabu tema ne bi trebalo da bude, naročito ako među partnerima vlada povjerenje, poštovanje i ljubav.

Ipak, postoje neke stvari u seksu koje žene posebno vole, ali se boje ili ih je sramota da ih predlože svojim partnerima.

Vrijeme je da se to promijeni pa evo nekoliko savjeta kako taj problem olakšati i njoj i njemu, kako razgovarati o ‘škakljivoj’ temi i na kraju, uživati na obostrano zadovoljstvo.

1. Želi da joj partner pruži više oralnog seksa

Neke žene vrlo su kritične kada je riječ o njihovoj vagini, brinu se zbog njenog izgleda, ukusa, mirisa što koči u potpunom uživanju u oralnom seksu. Kao što voli da primi komplimente muškaraca za izgled, žena voli da čuje pohvale i za svoj najintimniji dio tijela. Partnerove riječi ‘kako je lijepa’ vratit će joj samopouzdanje i probuditi želju da što češće uživa u ovoj vrsti zadovoljstva.

2. Želi da proba seks u javnosti

Seks u javnosti može da bude prilično riskantan i nepraktičan, ali i nevjerovatno uzbudljiv! Za početak, možete probati samo predigru na zadnjem sjedištu auta usred bijelog dana ili na stepenicama ispred zgrade. Kada se malo ‘izvježbate’ i oslobodite potražite neko skrivenije javno mjesto i rizikujte!

3. Želi da je lagano lupate po zadnjici

Lagano lupanje po zadnjici tokom seksualnog odnosa privlači mnoge pripadnice nježnijeg pola, ali se stide to da traže iz jednostavnog razloga: smatraju to smiješnim. Muškarci su, kada je o tome riječ, mnogo slobodniji, a dobar način da saznate da li vaša partnerka to želi jeste da je to nježno pitate.

U ovoj igrici podjednako mogu uživati oba pola: ženama šalje puno ugodnih impulsa, dok muškarci tvrde da im to budi osjećaj kao da na fizički način iskazuju svoju požudu.

Posted by on 2013-09-29. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login