Svečana promocija i dodjela diploma diplomantima, magistrantima i doktorantima Univerziteta u Sarajevu

diplomantiSvečana promocija i dodjela diploma diplomantima, magistrantima i doktorantima Univerziteta u Sarajevu bit će održana u subotu 9. novembra 2013. godine u dvorani „Juan Antonio Samaranch“ u Sarajevu sa početkom u 11,00 sati.

Ove godine će prvi put svim završenim studentima prvog, drugog i trećeg ciklusa studija diplome biti uručene u dvorani „Juan Antonio Samaranch“.

Na svečanosti, koju Univerzitet u Sarajevu organizira deveti put u svojoj historiji, prof. dr. Muharem Avdispahić, rektor Univerziteta u Sarajevu, prorektori Univerziteta u Sarajevu i dekani fakulteta i akademija će promovirati 7006 diplomanata, magistranata i doktoranata Univerziteta u Sarajevu.

Najuspješnijim studentima prvog i drugog ciklusa studija sa svakog fakulteta i akademije, kao i pridružene članice Univerziteta u Sarajevu, bit će uručena priznanja Univerziteta u Sarajevu: „Zlatna značka“, „Srebrena značka“ i „Povelja Univerziteta u Sarajevu“. Na ovogodišnjoj svečanosti će biti promovirana i prva generacija završenih studenata trećeg ciklusa studija.

Svečana promocija i dodjela diploma diplomantima, magistrantima i doktorantima Univerziteta u Sarajevu organizira se uz podršku sponzora: VGT osiguranje, te medijskih sponzora: Radio-televizije Federacije BiH, Televizije Sarajevo, Hayat TV, FACE TV i Studentskog eFM radija.

Posted by on 2013-11-03. Filed under Sarajevo, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login