Tajna supersnažnog ženskog orgazma!

seksZaustavljanje prije samog orgazma zvuči kao apsolutni ubica zabave, ali novo istraživanje objavljeno u časopisu Journal of Sex Research, otkrilo je da je upravo to način na koji ćete postići najbolji orgazam.

Formula je jednostavna: do uzbuđenja se dolazi postupno, ali prije kraja treba usporiti, prije nego što se posao završi.

Iako se radilo o vrlo malom istraživanju, od svega 38 muškaraca i isto toliko žena, svi su se ispitanici 100 posto složili kako je ovo mnogo bolji način doživljavanja vrhunca, nego bilo koji drugi.

Naime, svi su zabilježili jako veliko uzbuđenje u trenutku usporavanja prije samog vrhunca, a zatim potpunog prepuštanja, i kada su masturbirali kod kuće i u prostorijama laboratorija.

Dakle, sljedeći put, bili sami ili sa partnerom, stanite na kratko kada pređete oko 90 posto puta do vrhunca i osjetićete veliku razliku, piše Cosmopolitan.

Posted by on 2014-03-28. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login