U četvrtak u Sarajevu ekskluzivna projekcija filma ‘U zemlji krvi i meda’

Angeline Jolie, U zemlji krvi i medaRediteljski prvijenac holivudske dive Angeline Jolie “U zemlji krvi i meda” (“In the Land of Blood and Hooney”), nakon premijera u New Yorku i Los Angelesu, u četvrtak će u sarajevskom multipleksu “Cinema City” ekskluzivno biti prikazan za novinare i filmske radnike.

Kako je kazao portparol “Cinema Cityja” Ognjen Džinić, film će biti prikazivan sedam dana pa će tako “U zemlji krvi i meda” moći potom pogledati svi zainteresirani.

Hoće li se pojaviti Angelina Jolie na projekciji ovog ostvarenja teško je doznati, jer se sve čuva u strogoj tajnosti. Čak je i bh. glumcima na e-mail, kako se saznaje, stigla poruka vremenski neodređena. U njoj stoji da će uskoro biti održana ekskluzivna projekcija filma “U zemlji krvi i meda”, te da budu spremni i da će uskoro dobiti više informacija.

Distributer ovog filma za bh. tržište je “Blic” iz Zagreba. U projekt je uključeno i Udruženje “Magacin Kabare” Zane Marjanović, koja je u ovom filmu ostvarila jednu od glavnih uloga, Ajle.

Još smo u pregovorima, zaista vam ništa ne možemo reći. Čekamo potvrdu američkih producenata da nam daju konačne informacije, kratko je kazala Ivona Lušić, portparol “Blica”.

Posted by on 2011-12-20. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login