U gradskim autobusima Centrotransa besplatna internet usluga

Centrotrans - Eurolines Kompanija Centrotrans Eurolines je u prethodnom periodu vršila anketiranje korisnika usluga na gradskim linijama u Kantonu Sarajevo u cilju istraživanja zadovoljstva putnika prijevozničkim uslugama Centrotrans-a.

“Više od 5.000 putnika dalo je svoje mišljenje u anketiranju koje je trajalo 15 dana, te su svojim pozitivnim ocjenama i prijedlozima potvrdili dosadašnji trud, ali i pomogli u daljim planovima i aktivnostima usmjerenim u cilju pružanja što bolje prijevozničke usluge”, kazala je Agenciji Fena glasnogovornica kompanije Centrotrans Eurolines Aida Smajić.

Na osnovu urađene ankete i prijedloga putnika odlučeno je da se uvedu dodatne usluge, od ponedjeljka 24. marta, koje će unaprijediti kvalitet prijevoza i pružiti korisnicima usluga pogodnosti koje do sada nisu imali, a za koje su smatrali da su potrebne u gradskom prijevozu.

“Kao rezultat istraživanja Centrotrans nudi novine u prijevozu, a to su povratna karta na relaciji Vijećnica – Dobrinja i WiFi u gradskom prijevozu”, kazala je Smajić.

Centrotrans Eurolines uvodi povratnu kartu na relaciji Vijećnica – Dobrinja – Vijećnica čija cijena će iznositi 3 KM i vrijedit će za naznačeni datum.

“Na ovaj način pružit ćemo putnicima koji svakodnevno saobraćaju na ovoj liniji dodatne finansijske pogodnosti”, kazala je Smajić.

Nova usluga je i uvođenje besplatnog interneta na gradskim linijama Vijećnica – Dobrinja i Sutjeska – Vogošća, nakon čega će se ova usluga proširiti i na ostale linije u prigradsko-gradskom saobraćaju, dodala je ona.

Uvođenje WiFi usluge u autobusima je novina i ovim je Centrotrans Eurolines prva prijevoznička kompanija koja besplatno nudi ovu uslugu u BiH.

(Agencije)

 

Posted by on 2014-03-22. Filed under Bosna i Hercegovina. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login