U Kamernom teatru 55 predstava Koza ili ko je Silvija?

Kamerni teatar 55

Kamerni teatar 55

U Kamernom teatru 55, 4. aprila bit će odigrana predstava Koza ili ko je Silvija? sa početkom u 20 sati.
“Koza ili ko je Silvija?” je priča koja pomjera granice ljubavi, testira dokle je čovjek spreman otići da bi našao pravu ljubav, priča koja dovodi u pitanje međuljudske odnose, preispituje veze unutar jedne naizgled savršene porodice, stavlja na test prijateljstvo i naizgled neraskidive veze bazirane na dugogodišnjem poznavanju, priča koja govori o slobodi, o svemu onome što bi željeli i voljeli da radimo ali smo, iz ovih ili onih razloga, ograničeni i onemogućeni.

Priča o usamljenosti koju svi ponekad osjećamo, konačno, priča o duši koju svi tražimo u sebi i u drugima i sve to na jedan vrlo duhovit i emotivan, životan način.

Ovo djelo američkog autora koje je izvođeno u teatrima širom svijeta (između ostalih na Broadwayu) na scenu su donijeli studenti četvrte godine ASUS Davor Sabo, Elma Juković, Sanjin Arnautović i Bakir Silajdžić, pod mentorskom palicom Admira Glamočaka i Alena Muratovića. Radi se o diplomskoj predstavi studenata glume, koja garantuje nevjerovatnu igru i uživanje za gledaoce.

Posted by on 2013-03-29. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login