U novoj sezoni noćno skijanje na Ponijerima

Ponijeri, Kakanj

Ponijeri, Kakanj

Korisnici usluga Ski – centra Ponijeri kod Kaknja tokom predstojeće zimske sezone imat će priliku uživati u čarima noćnog skijanja. Radovi na realizaciji projekta “Osvjetljenje ski-staze Ponijeri” privode se kraju, a nakon postavljanja stubova i rasvjetnih tijela preostalo je još da se izvrši tehnički prijem urađenog posla.

Izvođenje radova na osvjetljenju ski staze na Ponijerima povjereno je brčanskoj firmi “Conram”, a sve radove u vrijednosti od 49.682 KM finansirala je Općina Kakanj.

Istovremeno sa ovim radovima izvršena je priprema i remont ski-lifta i vozila za uređenje staze, tako da je sve spremno za početak nove zimske sezone u Ski-centru Ponijeri.

U toku su i završni radovi na rekonstrukciji puta Kakanj – Ponijeri što će, uz osvjetljenje ski-staze, dati značajno poboljšanje općih uslova za ugodan boravak na Ponijerima.

Posted by on 2017-11-11. Filed under Ekonomija, Turizam. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login