U okviru prvog Studentskog sajma za sve studente sviraju ‘Otisak’ i ‘InsideOut’

klub Sloga

klub Sloga

U srijedu, 20.03. sa početkom u 22 sata u sarajevskom klubu Sloga bit će održana svirka za sve studente u okviru prvog  Studentskog sajma.

MUNJA Inkubator društvenih inovacija i Studentski parlament Univerziteta u Sarajevu u saradnji sa studentskim organizacijama i asocijacijama, 20. marta 2013. godine, u Sarajevu organizuju prvi Studentski sajam. Sajam će biti održan na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, sa početkom u 12:00 sati.

Nakon cjelodnevnog sajma i edukativnih radionica svi studenti će se moći opustiti ali i zabaviti u muzici mladih bendova „Otisak“ i „InsideOut“.

Sjajna atmosfera upotpunjena domaćim i stranim hitovima će sve natjerati na ples.  Spoj rock ‘n’ rolla, grunge-a, blues-a i punka je dobitna kombinacija za sasvim cool svirku.

Ovim putem pozivamo sve studente ali i sve koji vole dobru muziku i koji žele da upoznaju nekog novog da nam se pridruže u Slogi jer sigurno neće požaliti.

Ulaz na svirku je slobodan a sve prisutne očekuju i mnoga iznenađenja.

Posted by on 2013-03-16. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login