U ponedjeljak padavine i pad temperature

oblačno, kišaU Bosni i Hercegovini u ponedjeljak se očekuje oblačno vrijeme sa kišom, na planinama sa snijegom i osjetno hladnije, jer će se dnevna temperatura vazduha spustiti i za 10 stepeni Celzijusovih u odnosu na prethodne dane.

Obilnijih padavina i pljuskova sa grmljavinom biće na jugu, a najmanje na sjeveroistoku, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Jutarnja temperatura vazduha biće od četiri do 10, a dnevna od sedam do 14 stepeni Celzijusovih. Prema večeri temperatura će padati. I za naredne dane meterolozi najavljuju pad temperature vazduha, padavine, ponegdje i mraz.

U utorak, 25. marta, očekuje se svježije, ponegdje slaba kiša, a u višim predjelima moguć je slab snijeg. Slično vrijeme biće i u srijedu, a u četvrtak će se u pojedinim krajevima razvedriti, ali će se poslijepodne ponovo postepeno naoblačiti, pa je ponegdje moguća slaba kiša. Jutarnja temperatura neće prelaziti pet, a dnevna 15 stepeni Celzijusovih.

Posted by on 2014-03-24. Filed under Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login