U Sarajevu sajam stipendija

Sarajevo

Sarajevo

Četvrti Sajam stipendija u Sarajevu koju organizuje Služba za međunarodnu saradnju Univerziteta u Sarajevu bit će održana sutra od 10 do 17 sati na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Sajam stipendija je jedinstvena manifestacija ove vrste u BiH čiji je cilj da okupi sve institucije koje dodjeljuju i/ili administriraju stipendije ili dodjeljuju druge vrste finansijske podrške za studiranje u BiH i inostranstvu te da im se omogući da predstave svoje programe stipendiranja i finansijske podrške i daju priliku bh. studentima da sve informacije o mogućnostima studiranja u inostranstvu dobiju na jednom mjestu.

Učešće na Četvrtom sajmu stipendija do sada je prijavilo 19 institucija koje će predstaviti različite oblike finansijske podrške (stipendije, jednokratnu finansijsku podršku, kredite, zajmove) bh. građanima za studij u Bosni i Hercegovini i inostranstvu, saopćili su organizatori.

Posted by on 2013-10-07. Filed under Sarajevo, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login