U Uni pronađeno beživotno tijelo Ismete Ćehić

Una

Una

Tijelo nestale Ismete Ćehić, samohrane majke dvoje djece izvučeno je iz Une u bihaćkom naselju Hatinac. Tijelo su pronašli pripadnici specijalne ronilačke ekipe uz pomoć Policije Unsko-sanskog kantona.

Nestanak je MUP-u USK-a prijavljen prekjučer oko 16 sati, a ubrzo je njen golf pronađen pored Une u bihaćkom naselju Hatinac kod Ćetića mlina. Policija je u autu pronašla lične stvari i oproštajno pismo. Istraga o cijelom slučaju još je u toku, zbog čega u Tužilštvu Unsko-sanskog kantona za sada ne žele govoriti. Nezvanično, s ovim se slučajem dovodi u vezu presuda Fadilu Šeriću iz Cazina za pljačku poštanske ispostave u Gornjem Prekounju u Bihaću, gdje je tada radila Ismeta Ćehić.

Naime, 2006. godine Šerić je sa saradnikom koji nije uhvaćen opljačkao ovu poštu i odnio 20.000 maraka, a službenicu Ismetu Ćehić pretukao, vukao za kosu i svezao, nakon čega je ona navodno imala traume.

ftv / bih-x.info

Posted by on 2010-03-12. Filed under Crna Hronika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login