U2 najbolji bend u posljednjih 25 godina

U2

U2

Članovi grupe U2 od jučer se mogu hvaliti još jednom nagradom – čitatelji britanskog muzičkog časopisa Q proglasili su ih najboljim bendom na svijetu u posljednjih 25 godina.

Dodjela godišnjih muzičkih nagrada tog najprodavanijega britanskog muzičkog mjesečnika održala se u ponedjeljak u Londonu.

Britanska pjevačica Adele dobila je nagradu za najbolju pjevačicu, a njezina pjesma “Rolling in the Deeep” također je proglašena najboljom, objavljeno je na internetskoj stranici magazina. Ona nije nazočila dodjeli nagrada zbog bolesti nakon što je prije dva tjedna bila prisiljena otkazati američku turneju zbog problema s grlom.

Coldplay je proglašen najboljim sastavom na svijetu u ovome trenutku, iako se pjevač Chris Martin nije složio s tim naslovom. “U2 je najbolji bend na svijetu u ovom trenutku. Mi smo negdje sedmi”, kazao je.

Q ikonom je proglašen Noel Gallagher, jedan od braće koji su vodili rock bend Oasis, a sada ima svoju grupu. Međutim, on je rekao da ova nagrada nije u njemu izazvala ni približno velik užitak u usporedbi s osjećajem kada je njegov omiljeni nogometni klub Manchester City “razbio” slavnog gradskog rivala Manchester United sa 6-1 u nedjelju. “To mi je bio najbolji dan u životu ne računajući rođenje djece”, rekao je.

Posted by on 2011-10-26. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login