Uhapšene četiri osobe jer su nasilno ušle u hotel Romanija

hapšenjeOsobe sa inicijalima M.Š., D.P., M.V. i M.K. lišene su slobode jer su nasilno ušla u hotel “Romanija” na Sokocu, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo.

Policija je,  radeći na rasvjetljavanju više krivičnih djela teške krađe čija je meta napada bila imovina hotela “Romanija”,  tokom opservacije uočila osobe koje su nasilno ušle u hotel.

U toku je dalji rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju ovog  krivičnog djela.

Protiv A.T. iz Foče podnesen je zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog toga što je posjedovao tri manje kesice sa sadržajem suhe biljne materije morfoloških karakteristika opojne droge marihuana.

U posljednja 24 sata evidentirane su tri  saobraćajne nezgode – u Istočnoj Ilidži, Foči i Višegradu, a za posljedicu su imale manju materijalnu štetu.

Radnici policije kontrolisali su 144 vozila i vozača, podnijeli dva zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka, uručili 95 prekršajnih naloga, legitimisali 19 osoba, te iz saobraćaja isključili četiri vozača  zbog upravljanja vozilom pod uticajem alkohola.

Posted by on 2011-12-07. Filed under Crna Hronika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login