‘Vaya Con Dios’ 26. oktobra u Sarajevu

Vaya Con Dios

Vaya Con Dios

Mnogi obožavatelji ‘Vaya Con Diosa’ u našoj zemlji s nestrpljenjem očekuje 26. oktobar, kada će ova čuvena svjetska grupa održati koncert u Sarajevu.

U sklopu oproštajne turneje ‘Vaya Con Dios’ nastupit će širom svijeta, a iako su organizatori najavili da će koncert u bh. prijestonici biti održan u Zetri, još nije sigurno da li će pjevati u olimpijskoj dvorani ili Skenderiji.

‘Još smo u velikoj dilemi. Odluku o mjestu održavanja donijet ćemo do kraja sedmice. Sretni smo što će ovaj legendarni bend ponovo gostovati u Sarajevu.

Članovi ‘Vaya Con Diosa’, kao i njihov menadžment, bili su oduševljeni publikom i koncertom u Sarajevu 2010. godine, tako da su željeli da kod nas pjevaju i na oproštajnoj turneji’ – kaže Nedžad Podžić Poćko.

Grupa ‘Vaya Con Dios’ u svijetu je čuvena po hitovima ‘Nah Neh Nah’, ‘Johnny’, ‘Puerto Rico’, ‘Don’t Cry For Louie’, ‘What’s a Woman’, ‘Just a Friend of Mine’…

Posted by on 2013-09-19. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login