Video – Održan peti Mostar Summer Fest koji je okupio preko 30 izvođača na 3 stagea

Mostar Summer Fest

Mostar Summer Fest

Mostar Summer Fest već petu godinu zaredom obilježava početak ljeta i ljetnih zabava pod vedrim mostarskim nebom te je ove godine predstavio jedinstven muzički događaj u gradu koji je okupio više od 30 izvođača na čak 3 stagea.

Magična industrijska zona ovog je vikenda zahvaljujući petom izdanju Mostar Summer Festa postala epicentar dobre zabave u regiji.

U subotu, drugog dana festivala druženje je započelo već od 18 sati muzičkom radionicom američkog benda Left Lane Cruiser. Ovaj rokerski duo je koristeći materijal koji se može naći u festivalskoj zoni, poput kante za smeće, praznih boca i slično, pokazao kako se prekrasna melodija može odsvirati na svemu, samo ukoliko dolazi iz srca.

Program na glavnoj pozornici otvorio je bend Tattoo, a zatim je uslijedio nastup Futavaca te Left Lane Cruisera, koji su u Mostar donijeli vrhunski rock i opravdali svoj status jednog od bendova čiji nastup morate pogledati za svog života.

Mostar Sevdah Reunion je otvorio koncert uz publici itekako poznate taktove sevdalinke ‘Grana od bora’, a Mostarci i njihovi gosti su od početka do kraja uz bend pjevali sevdalinke u modernoj interpretaciji.

Nastup su završili uz ‘Čudna jada od Mostara grada’, pjesmu koju je uvijek najljepše poslušati upravo u Mostaru, pod vedrim nebom, priopćili su organizatori.

Izlaskom Hladnog pivo na pozornicu festivalska energija se podigla na potpuno novu razinu kojom se bilo teško ne zaraziti. Uz ‘Superman’ i ‘Samo za taj osjećaj’ publika je plesom i gromoglasnim pjevanjem još jednom pokazala da je Hladno pivo uvijek dobrodošlo u Mostar.

Uz Kišu metaka publika je nastavila skakati u istom ritmu još par sati, a čast da zatvore program na main stageu imali su Jorgovani i njihova verzija punk-rock-wellnessa.

Na e-MOtion stageu i drugu noć plesalo se bez prestanka do zore uz ritmove najboljih domaćih DJ-eva, a sinoćnju zabavu upotpunili su cirkusanti koji su na štulama, odjeveni u kostime u stilu Mad Maxa, napravili nezaboravan performans s vatrom u ‘chill out’ zoni.

“Iako veoma umorni, što od organizacije, što od zabave, iznimno smo sretni i zadovoljni ovogodišnjim Festom. Mislimo da su svi oni koju su došli, ali i oni koji su nas pratili putem live javljanja na društvenim mrežama vidjeli da je Mostar Summer Fest uistinu više od samo festivala”, poručili su na kraju organizatori.

Posted by on 2017-07-02. Filed under Film & Muzika, Kultura, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login