Vozači štampali i prodavali falsifikovane karte u autobusu

AutoprevozČetiri vozača banjalučkog “Autoprevoza” uhapšena su zbog sumnje da su ovo preduzeće oštetili za 800 KM i protiv njih je Okružnom tužilaštvu u Banjaluci podnesen izvještaj za krivično djelo pronevjere, rečeno je Srni u policiji Republike Srpske.

Uhapšene su osobe, čiji su inicijali V.T, S.S, Ž.I. svi iz Banjaluke i I.V iz Laktaša, koje se terete da su od jula do septembra u više navrata zloupotrijebili povjerenje preduzeća, štampajući falsifikovane vozne karte koje su prodavali u autobusu.

Banjalučka policija uhapsila je osumnjičene u srijedu, 9. novembra, nad njima je izvršena kriminalistička obrada, nakon čega su pušteni na slobodu.

Ovo je nastavak aktivnosti Centra javne bezbjednosti /CJB/ Banjaluka na rasvjetljavanju malverzacija u vezi voznih karata u “Autoprevozu”.

Iz CJB Banjaluka podsjećaju da su 21. jula nadležnom Okružnom tužilaštvu podnijeli izvještaj protiv devet osoba zaposlenih u “Autoprevozu” zbog krivičnog djela pronevjera i falsifikovanje isprava.

Posted by on 2011-11-11. Filed under Crna Hronika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login