Vraćaju se ‘Mućke’

Mućke

Mućke

Nova epizoda izuzetno popularne engleske serije Mućke mogla bi da bude prikazana na proljeće sljedeće godine, nakon što su sinovi pokojnog originalnog scenariste Johna Sullivana završili scenario zasnovan na jednoj njegovoj staroj ideji.

Glumac David Jason, koji je u ovoj humorističkoj seriji glumio Del Boya potrvrdio je da je dobio kopiju scenarija, ali da je još uvek “vrlo nervozan” zbog toga i da ga nije pročitao, piše B92.net.

“Bacio sam samo pogled na scenario i rekao bih da je vrlo dobar, ali svoju definitivnu ocjenu ću dati nakon što pažljivo budem pročitao cijeli rukopis bez ometanja. Ovo nije stvar koju možete uraditi površno” rekao je glumac za Times.

To bi trebala biti prva emitovana epizoda od smrti pisca Johna Sullivana, koji je umro 2011. godine od virusne upale pluća, a njegovi sinovi Jim i Dan su osmislili scenario na osnovu jedne očeve ideje koju je imao na umu, ali ona nije nikada završila na televiziji.

Serija Mućke je jedna od omiljenih engleskih humorističkih serija svih vremena, ali je David Jason prilikom promovisanja u “sira” rekao da Kraljica nije imala pojma ko je on.

“Prisonila je mač na moje rame i pitala me je šta radim, a ja sam joj odgovorio da završavam božićni specijal Mućki. To kod nje nije izazvalo nikakvu reakciju, dobio sam prazan pogled”, rekao je glumac.

Srećom, televizija je od njega, kao i od ostalih glumaca u seriji u javnosti načinila mnogo poznatije ličnosti, pa kada ga ljudi primjete na ulici nerijetko ga pozdravljaju čuvenim replikama iz serije “lovely jubbly” ili “you plonker”.

Još uvijek se ne zna da li će se pored Davida Jasona u ovoj epizodi pojaviti i ostala originalna ekipa iz serije.

Posted by on 2013-12-22. Filed under Film & Muzika, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login