Weekend Media Festival 2014

Rovinj

Rovinj

Sedmi po redu Weekend Media Festival biće održan od 18. do 21.9.2014. u Rovinju.

Najveći regionalni festival komunikacija održat će se u festivalskom prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju. Kao i prethodnih šest godina, program Weekend Media Festivala bit će bogat predavanjima, panelima i prezentacijama na teme širokog spektra od medija i marketinga, preko showbiza i digitala, pa sve do ključnih poslovnih tema.

„Odlučili smo se u zadnjih dvije godine ne držati strogo područja medija i komunikacija, već smo se proširili i na poslovne i tehnološke teme, s obzirom da su mediji i komunikacije danas puno više od onoga što su bili prije nekoliko godina. Mediji i agencije su u krizi, komunikacije postaju sveprisutne, a ljudi i sami postaju mediji. Očito je da su potrebni novi modeli koji ne moraju nužno doći iz naše industrije, a mi to svakako želimo popratiti na Weekendu. Novost u programu ove su godine svakodnevne radionice kojima je cilj da se sudionici Weekenda vrate iz Rovinja s konkretnim znanjima koja mogu odmah primijeniti u poslovanju“, ističe Nikola Vrdoljak, direktor programa.

Sedmi Weekend po drugi će put biti domaćin dodjele SoMo Borac nagrada u organizaciji magazina planb.hr i agencija 404 te Jasno i Glasno. SoMo Borac je nagrada za one koji su u social ili mobile kategoriji napravili nešto što čime se ponose i žele to podijeliti sa svima. Svoje radove mogu prijaviti na http://somoborac.com, a oni koje odabere međunarodni žiri bit će predstavljeni na Weekend Media Festivalu. Natječaj je otvoren za radove agencija, tvrtki ili pojedinaca nastale u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori.

Posted by on 2014-09-02. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login