Wenger: Hrvatska je autsajder u grupi C

euro 2012Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u grupi C na Evropskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini i Poljskoj.

Riječ je o grupi u kojoj se nalaze Hrvatska, Irska, Španija i Italija.

“Španija je favorit, a drugi favorit u grupi je, naravno, Italija. Hrvatska je autsajder. Irska će biti težak protivnik za svakoga. Prije svega oni imaju borbeni duh, kao i Trapattonija koji zna kako se ne gube utakmice”, komentirao je Wenger.

“Sveukupno to je vrlo izjednačena grupa. Gledajući talent, rekli bismo da je Španija iznad ostalih, a kod Talijana ovisi mogu li zabijati golove jer dok taktičko znanje imaju, također imaju problem pri zabijanju golova.

Bit će zanimljivo vidjeti ko će proći dalje, ali prije početka biste pomislili Španija sigurno, a da će o drugom mjestu odlučiti Italija i Hrvatska”, zaključio je francuski trener, koji će događaje s Eura komentirati za Eurosport.

Posted by on 2012-06-07. Filed under EURO, Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login