Za nastavak rada Rock škole Mostar 180.000 maraka

Rock škola, Mostar

Rock škola, Mostar

Rad Rock škole Mostar podržao je s 180 000 maraka USAID-ov Program potpore marginaliziranim grupama.

Ugovor o dodjeli sredstava u ponedjeljak su u Sarajevu potpisali direktor USAID-ovog Programa potpore marginaliziranim grupama Jasmin Bešić i direktor Rock škole Mostar Orhan Maslo, priopćeno je iz USAID-a.

Rock školi Mostar dodijeljena će sredstva osigurati realizaciju aktivnosti tijekom sljedeće tri godine.

“Tužno je da o mladima pričamo kao o marginaliziranim grupama, ali smo sretni da su osigurana sredstva za nastavak rada Rock škole Mostar. Ova muzička priča okuplja više od stotinu mladih, ne samo iz Mostara, već s prostora cijele Hercegovine. Mladi se muzički obrazuju i istovremeno upoznaju jedni druge, nadilaze predrasude i uče poštovati i cijeniti različitosti”, poručio je Orhan Maslo.

Direktor USAID-ovog Programa podrške marginaliziranim grupama istaknuo je kako im je zadovoljstvo podržati inicijativu koja brine o mladima, doprinosi boljoj kvaliteti njihovog života te koja se u konačnici suprotstavlja segregaciji među mladim ljudima u Bosni i Hercegovini.

Tijekom dosadašnjeg rada Rock škola Mostar organizirala je oko 40 koncerata, sudjelovala u međunarodnim razmjenama mladih, ugostila velika svjetska glazbena imena te organizirala glazbene kampove za mlade iz cijele Bosne i Hercegovine.

Posted by on 2017-05-16. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login