Žene vole da ovo radite njihovim grudima!

 grudi
Muškarci obožavaju ženske grudi, a žene vole tu mušku opčinjenost. Još kada naiđu na muškarca koji zna čemu grudi sve mogu da posluže, njihovoj sreći nema kraja.

Grudi su, inače, odlična ”igračka” tokom predigre i seksa.

Žene to odlično znaju; zato i očekuju od vas da budete inovativni i da im svašta radite. A ukoliko vas mašta baš i ne služi najbolje, mi smo tu da vam pomognemo.

Evo šta sve možete da radite tim predivnim ženskim “lopticama”.

Poza otpozadi
Da, divno je gledati ženske grudi, ali ima nešto posebno uzbudljivo kad se muškarac bavi njima dok je iza partnerke. Za posebno uzbuđenje pokušajte ovo ispred ogledala.

Koristite jezik i usne
Nećemo ulaziti u dublju psihoanalizu, ali činjenica je da djevojke žele muška usta na svojim grudima. Žene koje to napaljuje neće imati ništa protiv da se njihov partner usnama i jezikom pozabavi bradavicama. Ali zapamtite, izbjegavajte da radite to previše intenzivno. Važno je da posmatrate njenu reakciju i da jednostavno uočite šta joj se sviđa, a šta ne.

Dirajte ih preko grudnjaka
Naravno da muškarci jedva čekaju da dodirnu gole grudi svoj partnerke, ali nije loše da malo odložite taj trenutak. Prije finalnog užitka, poželjno je da se muškarac posveti ženinim grudima dok su još u grudnjaku i to tako što će ih nežno trljajti rukama preko grudnjaka. Jedno istraživanje je pokazalo da se oko 80 procenata žena jako uzbudi nakon stimulacije grudi i bradavica.

Zadirkujte je
Grudi su osjetljive. To svi znaju. Ali, iako vapite za time da dodirnete i poljubite svaki milimetar grudi vaše partnerke – ponekad je manje više. Zadirkujte je, približite ruke njenim grudima i trljajte lagano bradavice, sasvim lagano, jedva ih dodirujući. To će je napaliti.

Budite grubi, ali ne previše
Ne napadajte njene grudi nikada! Ma koliko dolazili u iskušenje, suzdržite se. Zbog toga se žene neće osjećati prijatno. Ali, malčice grublje tehnike neće škoditi. Posmatrajte reakciju partnerke; tako ćete najbolje znati šta, kako i koliko treba da radite.

Posvetite se bradavicama
Mnoge žene su izjavile da su neki muškarci njihove bradavice tretirali kao da su dugme za pozivanje lifta. To se ne radi. Ali mnoge žene uživaju prilikom nježne stimulacije bradavica. Ljubite ih, ližite, sisajte i nježno grickajte. Kombinacija svega po malo je najbolja.

I za kraj, jedno istraživanje je pokazalo da su veće grudi 24 posto manje osjetljive od manjih grudi, te da mogu podnijeti više stimulacije. Isto istraživanje je pokazalo da je najosjetljiviji dio onaj oko bradavica.

Ali opet, svaka je individualna i svaka ima drugačije preferencije. Na vama je da saznate šta želi vaša djevojka.

Posted by on 2014-03-22. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login