Zmajevi danas putuju u Cuiabu

Fudbalski reprezentativci Bosne i HercegovineFudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine danas od 10 sati po lokalnom vremenu imat će trening u Guaruji, nakon kojeg će u poslijepodnevnim satima otputovati u Cuiabu, gdje će u subotu protiv Nigerije odigrati utakmicu drugog kola grupe „F“ na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Radi zgusnutog rasporeda odigravanja mečeva i velikih udaljenosti između gradova, čelnici Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH uputili su molbu koju su na koncu iz Svjetske fudbalske asocijacije (FIFA) prihvatili, a tiče se putovanja poslije utakmice u Cuiabi.

Kako javlja specijalni izvještač Anadolu Agency (AA) iz Brazila, umjesto povratka u svoju bazu u Guaruju popularni „zmajevi“ tako će odmah nakon meča sa Nigerijcima letjeti za Salvador, u kojem će 25. juna u posljednjem, trećem kolu grupne faze takmičenja igrati sa Iranom.

Posted by on 2014-06-19. Filed under Sport. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login