Zmajevi odradili trening na stadionu Tivoli

Fudbalski reprezentativci BiH Fudbalski reprezentativci BiH održali su večeras na stadionu Tivoli u Innsbrucku jedini trening uoči sutrašnje prijateljske utakmice sa Egiptom.

Trening je pratilo oko 400 navijača BiH, uglavnom bh. iseljenika u Austriji, koji su svaki dobar potez Edina Džeke, Miralema Pjanića, Vedad Ibiševića i saigrača pozdravljali burnim aplauzima i ovacijama.

Iako je selektor Safet Sušić na konferenciji za medije uoči treninga istakao da je Miralem Pjanić upitan za meč sa Egipćanima, postoji velika vjerovatnoća da se fudbaler Rome ipak nađe u početnom sastavu.

Prema viđenom na večerašnjem treningu, ali i određenim najnovijim saznanjima iz stručnog štaba, reprezentacija BiH utakmicu sa Egiptom mogla bi početi u sljedećem sastavu: Begović, Mujdža, Spahić, Bičakčić, Kolašinac, Medunjanin, Salihović, Lulić, Pjanić, Ibišević i Džeko.

Utakmica Egipat – BiH odigrat će se sutra u na stadionu Tivoli u Innsbrucku, sa početkom u 18.30 sati, a kako tvrde organizatori susreta, zanimanje bh. navijača za meč je veliko. Pretpostavlja se da će ih biti više od 10.000 na modernom sportskom izdanju kapaciteta 18.000 sljedećih mjesta.

Posted by on 2014-03-05. Filed under Sport, Svjetsko fudbalsko prvenstvo. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login