10 milijardi tweetova na Twitteru

Twitter

Twitter

Društvena mreža Twitter ne prestaje rasti. Unatoč blagoj stagnaciji prometa u posljednjih nekoliko mjeseci, broj korisnika i poruka koje su poslali sve brže raste. Najnoviji dokaz tome je brojka od 10 milijardi tweetova koje su korisnici Twittera napisali tijekom četiri godine, koliko taj servis postoji.

Sama brojka nije posve točna; naime, Twitter je u svojoj povijesti imao brojne tehničke probleme i broj tweetova (koje možete vidjeti tako da pogledate broj na kraju URL adrese bilo kojeg tweeta) vjerojatno nije točno deset milijardi, ali je vrlo blizu.

U svakom slučaju, riječ je o impresivnoj brojci kojom se malo koji servis može pohvaliti, a iako će zlobnici reći da je Facebook još uvijek neusporedivo veći od Twittera (neke procjene kažu da Facebook ima 260 milijardi posjeta mjesečno), ipak nam se čini da je pred Twitterom svijetla budućnost.

Posted by on 2010-03-05. Filed under Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login