2 Cellos 23. decembra u Mostaru

2 Cellos

2 Cellos

Svjetski poznati virtuozi 2 Cellos u svoj prenatrpani raspored koncerata – svjetske turneje s Eltonom Johnom, te samostalnih nastupa u Aziji i Evropi – uvrstili su i Mostar. Luka Šulić i Stjepan Hauser svoj prvi mostarski koncert održati će u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u nedjelju, 23. decembra u 20 sati.

“Željeli smo u blagdansko vrijeme organizirati dobar koncert, prije svega nekoga ko još nije bio u Mostaru, a budući da su 2 Cellos trenutno prava svjetska atrakcija, nismo se dugo razmišljali. Pokazali su se dobrim izborom, budući da je zainteresiranost za ovaj koncert nevjerovatno velika. Nažalost, kapacitet dvorane u Kosači je tek malo više od 700 sjedišta, tako da će do ulaznica uspjeti doći doista oni najbrži”, kazala je Mirela Bunoza Šarac iz agencije PRimera.

Prodaja ulaznica počinje krajem sedmice u Forest lounge baru (Shopping centar Orca) u Mostaru.

Ulaznice će biti u prodaji po cijenama 30, 40 i VIP 60 KM, a za one koji nisu iz Mostara omogućena je kupovina online na službenom web-u koncerta 2cellos.primera.ba.

Trenutno najpoznatiji Hrvati u svijetu muzike, mostarskoj publici će, uz klasične skladbe, izvesti i pjesme s prvijenca 2 Cellos kojima su za kratko vrijeme doslovce osvojili cijeli svijet.

Posted by on 2012-12-13. Filed under Kultura. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login