5 metoda verbalnog stimuliranja strasti

Mnogima je teško razgovarati s partnerom u krevetu. No, također je mnogo onih koji vole čuti malo više od par slatkorječivih šaputanja u uho.

seks, ljubav, razgovorNaime, radi se o tome da je mozak najbitniji i najveći seksualni organ. Vaše tijelo može reagirati na podražaje, no ako i vaš um nije uključen u igru možete zaboraviti na savršen seks. A ništa vas neće bolje stimulirati i uzbuditi od par pravih riječi u pravom trenutku.

Naravno, ˝prljavi˝ razgovor može se činiti neobičnim. Ne želite zvučati glupo, a sigurno ne želite da vaše riječi imaju suprotan efekt od onog koji očekujete. Stoga, proučite ovih 5 metoda verbalne stimulacije strasti.

1. Počnite polako – ne morate odmah krenuti s čitavim scenarijem. Počnite s nekoliko fraza, testirajte jednu ili dvije idući put kada budete zajedno u postelji.

2. Budite kreativni – ne želite imitirati ono što ste vidjeli u filmovima ili pročitali u knjigama. Upotrijebite govor koji odgovara i vama i vašem partneru. Ako vam se neke riječi čine previše grubima, upotrijebite svoje vlastite fraze.

3. Odvažite se – postoje dobre šanse da će se vašem partneru to svidjeti, te se i on/ona oslobodi, nakon čega slijedi bujica strasti. Ništa vas ne košta da probate.

4. Budite umjereni – ˝prljavi˝ razgovor ne mora biti previše ozbiljan. Ako nešto pođe naopako, slobodno se nasmijte. Šale u krevetu ne samo da su dozvoljene već i poželjne, te ohrabruju na nove poteze, no pripazite da ne uđete u zonu vrijeđanja. To nikad nije zabavno.

5. Eksperimentišite – ako je vaš partner izrazio svoje fantazije, možete upotrijebiti određene fraze kako biste stvorili scenu poput ˝Doktor će te sada pregledati…˝, ˝Da, kapetane, učinit ću sve da spasim svemir˝ ili ˝Profesore, trebam malo pomoći sa svojim seminarom o anatomiji˝.

Seks bi trebao biti zabavan, i oslobađati vas stresa, a ne stvarati ga. Stoga ne opterećujte se time da sve bude savršeno, jer savršeno ne postoji. Postoji samo ono što odgovara vama i vašem partneru.

metro-portal / bih-x.info

Posted by on 2010-03-15. Filed under Ljubav & Seks, Magazin. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login