Automobil bez vozača zbunio Slovake

citroen- ilustracija

citroen- ilustracija

Stanovnici jednog gradića u Slovačkoj bili su svjedoci neobičnog čina vožnje automobila bez vozača, posred saobraćajne raskrsnice.

Tamnoplavi Citroen ušao je u raskrsnicu i krenuo polako prema automobilima parkiranim niz ulicu, a prava je sreća što nije oštetio niti jedan od njih na svom putu. Čini se kako je vozač zapravo zaboravio povući ručnu kočnicu na blagoj nizbrdici te da je automobil ostao zaključanog volana, u položaju skretanja ulijevo.

Jedna prolaznica, u zadnji je tren shvatila kako je automobil van kontrole te da se mora maknuti sa njegove nepredvidive putanje. Citroen je promašio i čitavu kolonu automobila na semaforu, a na kraju ga je zaustavio rub trotoara. Slovačka policija medijima je otkrila kako je vozač automobila, zapravo radnik u prodaji auto osiguranja te je sigurno imao veliku policu osiguranja, kad je auto tako “nonšalantno” parkirao.

Niko, na svu sreću nije stradao, a vlasnik automobila je kažnjen sa samo 30 eura.

bih-x.info

Posted by on 2010-03-12. Filed under Svijet. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login