Banja Luka: Uhapšen ubica člana kriminalnog miljea

Banja Luka policijaVeso Medić (1987), odranije poznat policiji po izvršenju više krivičnih djela, ubijen je rano jutros u banjalučkom naselju Obilićevo.

Medić je zadobio ubodnu ranu nožem u stomak. Prevežen je u banjalučku bolnicu, ali preminuo neposredno nakon ovog slučaja.

Pripadnici policije uhapsili su osobu inicijala M.D, koja je osumnjičena da je ubila Medića ispred ugostiteljskog objekta u banjalučkoj ulici Srđe Zlopogleđe. M.D. će u nedjelju biti priveden pred tužioca, koji će se zatim izjasniti o daljim mjerama.

Dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka naložio je obdukciju tijela, nakon čega će se biti poznato više detalja o ovom događaju.

Veso Medić je ranije više puta hapšen zbog pucnjave, tuča i nereda, pljačke…

Učestvovao je i u izvršenju krivičnih djela s još jednom policiji dobro poznatom osobom Slavišom Ćulumom.

Između ostalog, Medić je zajedno s Ćulumom učestvovao u premlaćivanju stražara Kazneno-popravnog zatvora Tunjice Darka Javorca 20. maja 2008.godine.

Bio je i akter slučaja izazivanja opće opasnosti, prije tri godine u “Old kafe” u Banjoj Luci, kada je on i još jedna osoba ispalila više hitaca i time dovela u opasnost veći broj prisutnih u tom objektu.

Tom prilikom Medić i još jedan mladić su ranjeni.

Posted by on 2011-08-06. Filed under Banja Luka, Crna Hronika, Vijesti iz BH gradova. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

You must be logged in to post a comment Login